Lajme

 • 17 Tetor 2016Komunikatë për Media

  Komisioni I Autoritetit Kosovar të Konkurrencës do të marr pjesë nga data 19 - 21...

  Lexo më shumë
 • 14 Tetor 2016Takimi me Autoritetin Shqiptar te Konkurrences

  Autoriteti Kosovar I Konkurrences si nikoqir i Autoritetit Shqiptare te Konkurrences do te zhvilloje nje...

  Lexo më shumë
 • 26 Gusht 2016Komunikatë për Media

  Komisioni i Autoritetit të Konkurrencës sot ka mbajtur Mbledhjen e radhës

  Lexo më shumë
 • 18 Gusht 2016Komunikatë për Media

  Autoriteti i Konkurrencës monitoron lëvizjet e çmimeve të Mjedrës në...

  Lexo më shumë
 • 26 Korrik 2016Kryetari Hungarez i Konkurrencës dhe ai Turk dërgojn telegram Urime për Kryetarin e ri të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës

  Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka pranuar dy telegrame urimi me rastin e emërimit të...

  Lexo më shumë
 • 12 Korrik 2016Kryetari dhe anëtarët e Komisionit të AKK-së pritën sot në takim Komisionin parlamentar për Zhvillim Ekonomik

  Kryetari dhe anëtarët e Komisionit të Autoritetit Kosovar të Konkurrencës...

  Lexo më shumë
 • 04 Korrik 2016Urimi për festën e Fitër Bajramit

  Të gjithë besimtarëve mysliman Gëzuar festa e fitër Bajramit. Urojmë...

  Lexo më shumë
 • 28 Dhjetor 2010Ligji për Mbrojtjen e Konkurrencës, Nr. 2010/03-L-229

  Vërejtje: Ligji është miratuar në Kuvend me 07.10.2010, kurse është...

  Lexo më shumë
 • 01 Shtator 2010Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ndëshkon kompanitë për shitjen e Arkave Fiskale

  Autoriteti Kosovar i Konkurrencës në mbledhjen e radhës, pasi që përmbylli...

  Lexo më shumë
 • image07 Gusht 2010Shfuqizimi i marrëveshjes gojore apo praktikave të bashkërenduara për shitjen e derivateve të naftës në rajonin e Gjilanit

  Komisioni Kosovar i Konkurrencës, në procedurën administrative, me datën 07. 08. 2010...

  Lexo më shumë
 

Përqendrimet

KREU V PËRQENDRIMI I NDËRMARRJEVE Neni 13 Nocioni i Përqendrimit 1. Përqendrimi i ndërmarrjeve krijohet me vendosjen e kontrollit të përhershëm...

Pozita Dominuese

“Pozitë dominuese" është pozita e një ose më shumë ndërmarrjeve, që i lejon ato të jenë të afta të veprojnë, për sa i takon ofertës ose kërkesës, në mënyrë të pavarur nga...