Ahmet Krasniqi - Zëvendës Kryetar i Komisionit, Autoriteti Kosovar i Konkurrencës

1. Informata Personale

Mbiemri:

Krasniqi

Emri:

Ahmet

Adresa:

BL5-E5/22, Sheshi-"Bill Clinton" , Prishtinë, Kosovë

Data e lindjes:

13 Mars 1951

Vendi i lindjes:

Bardh I Madh, Fushë Kosovë

Kombësia:

Kosovar

Telefoni:

+ 377 (0) 44 222 134

E-mail:

ahmetmaxhera @yahoo.com

2. Edukimi dhe trajnimet

Institucioni

Shkolla e Mesme

Data

1969

Vendi

Prishtinë, Kosovë

Institucioni

Universiteti i Prishtines

Fakulteti Juridik

Data

1990

Vendi

Prishtinë, Kosovë

Titulli ose diploma e fituar

Jurist i diplomuar

Institucioni

IKAP

Data

2004

Vendi

Prishtinë, Kosovë

Titulli ose diploma e fituar

Certifikata e trajnimit per hartim dhe perafrim te legjislacionit tone me ate Europian

Institucioni

GTZ

Data

2004

Vendi

Prishtinë, Kosovë

Titulli ose diploma e fituar

Teknikat e hartimit te ligjeve

Institucioni

Ministria e Drejtesise

Data

2007

Vendi

Prishtinë, Kosovë

Titulli ose diploma e fituar

Provimi i Judikatures

Institucioni

Universiteti i Prishtines

Data

2012-2014

Vendi

Prishtinë, Kosovë

Titulli ose diploma e fituar

Master i Shkencave Juridike

3. Eksperienca Profesionale

Data

1969-1990

Kompania

Elektroekonomia e Kosoves

Vendi

Prishtinë, Kosovë

Pozita

Jurist

Data

1999-2001

Insititucioni

KK Fushe Kosove

Vendi

Fushe Kosove

Pozita

Kryeshef ekzekutiv

Data

2002-2007

Insititucioni

Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapesinor

Vendi

Prishtinë, Kosovë

Pozita

Zyrtar i larte ligjor

Data

2008-2013

Insititucioni

Kuvendi i Kosovës, Autoriteti Kosovar i Konkurrences

Vendi

Prishtinë, Kosovë

Pozita

Nenkryetar , Aktiv

4. Aftësitë Gjuhësore

Gjuha

E lexuar

E folur

E shkruar

Shqipe

Gjuhë amtare

Serbo - Kroate

5

5

5

Angleze

3

2

2

5. Aftësitë Kompjuterike

Microsoft Office

Word, Excel, PowerPoint,

6. Të Dhëna të Veçanta

  • Aftësi komunikative, analitike dhe organizative
  • Gadishmëri për të punuar në ambient të ndieshëm multi-etnik, multi-kulturor dhe multi-religjioz
  • Adaptim i shpejtë në ambjentin e ri të punës
  • Përmbush detyrat me kompetencë dhe efektivitet
  • I besueshëm, vigjilent, i sinqertë
  • Puna nën presion, puna e njëhershme në shumë detyra
  • Entuziazmi dhe gadishmëria për të mësuar aftësi të reja dhe për të shpërndarë eksperiencën
  • Vendim marrës, ekip formues, i aftë për të punuar i pavarur dhe si pjesë e një ekipi

7. Referencat

Në dispozicion sipas kërkesës

 

Përqendrimet

KREU V PËRQENDRIMI I NDËRMARRJEVE Neni 13 Nocioni i Përqendrimit 1. Përqendrimi i ndërmarrjeve krijohet me vendosjen e kontrollit të përhershëm...

Pozita Dominuese

“Pozitë dominuese" është pozita e një ose më shumë ndërmarrjeve, që i lejon ato të jenë të afta të veprojnë, për sa i takon ofertës ose kërkesës, në mënyrë të pavarur nga...