Vendimet

 • 18 November 2009Vendimi nr. 04

  Mbi Nenin 36 t Udhzimit Administrativ nr. 2008/13, dat 29.12.2008, me t cilin parashihet “kontrollimi teknik i automjetet duhet t kryhet n qendrn e cila sht n territorin e Kuvendit Komunal banor i t cils sht pala”.

  Shkarko
 • 03 November 2009Vendimi nr. 03

  Pr mospranimin e krkess nr. 3960 t dats 22.10.2009, nga BQK-s pr mbetjen n fuqi t nenit 3.3 t Rregullit 3, t sigurimit kufitar

  Shkarko
 • 25 September 2009Vendimi nr. 02

  Komisioni Kosovar i Konkurrencs duke u bazuar n nenin 20.1. dhe 24.1. a. t Ligjit pr Konkurrencn nr. 2004/36 t dats 08 shtator 2004, lidhur me funksionet q i jan dhn dhe detyrave q dalin nga ky Ligj, me datn 23. 03. 2009. mori n shqyrtim fillimin e hetimeve pr marrveshjen e kompanive t sigurimit.

  Shkarko
 • 14 April 2009Vendimi nr. 01

  ’fuqizohet marrveshja e nnshkruar nga pronart-prfaqsuesit e furrave pr caktimin dhe nivelizimin e mimit t buks

  Shkarko
 

Përqendrimet

KREU V PËRQENDRIMI I NDËRMARRJEVE Neni 13 Nocioni i Përqendrimit 1. Përqendrimi i ndërmarrjeve krijohet me vendosjen e kontrollit të përhershëm...

Pozita Dominuese

“Pozitë dominuese" është pozita e një ose më shumë ndërmarrjeve, që i lejon ato të jenë të afta të veprojnë, për sa i takon ofertës ose kërkesës, në mënyrë të pavarur nga...