Vendimet

 • 01 September 2010Vendim nr.03 mbi praktikn e bashkrenduar pr shitjen e arkave fiskale n mes t ndrmarrjes SH.P.K. "GEKOS" dhe SH.P.K. "DUKAGJINI"

  Shkarko
 • 01 September 2010Vendim nr.04 mbi praktikn e bashkrenduar pr shitjen e arkave fiskale n mes t ndrmarrjes SH.P.K. "GEKOS" dhe SH.P.K. "DUKAGJINI"

  Shkarko
 • 01 September 2010Njoftim mbi kufizimin dhe rregullimin e konkurrencs me vendimin e przgjedhsve t operatorve pr shitjen e arkave fiskale

  Shkarko
 • 07 August 2010Vendimi mbi marrveshjen gojore apo praktikat e bashkrenduara t barazimit t mimit t derivateve t nafts n rajonin e Gjilanit

  ’fuqizim i marrveshjes gojore apo praktikave t bashkrenduara nga pronaret apo prfaqsuesit e pompave t derivateve t nafts shitjet me pakic, pr caktimin dhe nivelizimin e mimit t derivateve t nafts.

  Shkarko
 

Përqendrimet

KREU V PËRQENDRIMI I NDËRMARRJEVE Neni 13 Nocioni i Përqendrimit 1. Përqendrimi i ndërmarrjeve krijohet me vendosjen e kontrollit të përhershëm...

Pozita Dominuese

“Pozitë dominuese" është pozita e një ose më shumë ndërmarrjeve, që i lejon ato të jenë të afta të veprojnë, për sa i takon ofertës ose kërkesës, në mënyrë të pavarur nga...