Vendimet

 • 20 May 2013Vendim Nr. 01/13 mbi pezullimin e procedurs s vlersimit pr lejimin e Prqendrimit t kompanis B.S.B Lactalis Group nga Franca (Dukat Mlijecna – Kroaci, Lactalis Prishtina - Kosov) dhe Lubljanske Mlekarne

  Shkarko
 • 20 May 2013Konkulzion Nr. 02 mbi Krkesn pr Lejimin e Prjashtimit nga Marrveshja e Ndaluar e paraqitur nga Shoqata “Kozmodet”.

  Shkarko
 • 20 May 2013Vendim Nr. 03/13 mbi Lejimin e realizimit t Prqendrimit nga kompania Kosovare pr Distribuimin dhe Furnizimin me Energji Elektrike “KEDS” SH.A. tek “Kosovo Calik Limak Energy” SH.A.

  Shkarko
 • 20 March 2013Ftes pr konsultim publik

  Shkarko
 

Përqendrimet

KREU V PËRQENDRIMI I NDËRMARRJEVE Neni 13 Nocioni i Përqendrimit 1. Përqendrimi i ndërmarrjeve krijohet me vendosjen e kontrollit të përhershëm...

Pozita Dominuese

“Pozitë dominuese" është pozita e një ose më shumë ndërmarrjeve, që i lejon ato të jenë të afta të veprojnë, për sa i takon ofertës ose kërkesës, në mënyrë të pavarur nga...