1722 - Lajmi_single | Autoriteti Kosovar i Konkurrences

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës

Me rastin e ndërrimit te vitit, qytetarëve të Republikës së Kosovës u'a uron Vitin e Ri 

Paqit një garë fer dhe konkurruese në arritjen e sukseseve tuaja.

GËZUAR 2018'ta!

  • Share