Lajmet | Autoriteti Kosovar i Konkurrences

Lajmet

Vizita e delegacionit të Autoritetit të Konkurrencës së Turqisë

Sot me datë 16.05.2024, në zyret e Autoritetit të Konkurrencë…

16.05.2024

Shiko më shumë

Njoftim për Media - Autoriteti i Konkurrencës nis hetimet ndaj Meridian Corporation

Fillimi i Procedurës Hetimore ndaj Ndërmarrjes Meridian Corporation Sh.…

14.05.2024

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës merr pjesë në Konferencën për zhvillimin e sistemit të Prokurimit Publik

Bashkëpunimi Ndërinstitucional në fushën e Prokurimit Publik …

02.05.2024

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës merr pjesë në tryezën e parë rajonale të partneritetit Publiko-Privat

Datë: 24 dhe 25 prill, 2024 Prishtinë, Kosovë Ministria e Financ…

30.04.2024

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës mban ligjëratë rreth konkurrencës me studentët e Kolegjit AAB

Autoriteti i Konkurrencës ka mbajtur të Shtunën me 27.04.2024…

29.04.2024

Shiko më shumë

Urime festa e Fitër Bajramit

Pas muajit të bekuar të Ramazanit, ku besimtarët muslimanë u …

10.04.2024

Shiko më shumë

Urime dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Me rastin e Ditës së Kushtetutës së Republikës së K…

09.04.2024

Shiko më shumë

Seminari për vlerësime gjyqësore të Konkurrencës e mbajtur në Budapest - Hungari

Njoftojmë se Autoriteti i Konkurrencës së Republikës së …

28.03.2024

Shiko më shumë

Njoftim për Media – Autoriteti i Konkurrencës nis hetimet ndaj Devolli Corporation dhe Kujtesa Net

Autoriteti i Konkurrencës: Fillimi i Procedurës Hetimore ndaj Ndër…

22.03.2024

Shiko më shumë

Njoftim për Media - Autoriteti i Konkurrencës nis hetimet për dy ndërmarrje në Kosovë

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës (AKRK), njo…

15.03.2024

Shiko më shumë

Konferenca e 22-të Ndërkombëtare për Konkurrencën e mbajtur ne Berlin - Gjermani

Me ftesë të Autoritetit të Konkurrencës së shtetit gjerm…

01.03.2024

Shiko më shumë

Urime për 16-vjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës!

Autoriteti i Konkurrencës së Republikës së Kosovës uron …

17.02.2024

Shiko më shumë

Mbahet takimi i fundit i Komitetit Drejtues të projektit të financuar nga Bashkimi Evropian

Autoriteti i Konkurrencës së Republikës së Kosovës …

30.01.2024

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës ishte pjesë e tryezës së rrumbullakët të organizuar nga Bashkimi Evropian

Autoriteti i Konkurrencës ishte pjesë e tryezës së rrumbullak…

25.01.2024

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQENDRIMIT

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës me datë…

19.01.2024

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQENDRIMIT

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës me datë…

19.01.2024

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më 17.01.2024 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

17.01.2024

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më 17.01.2024 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

17.01.2024

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më 05.01.2024 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

05.01.2024

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më 05.01.2024 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

05.01.2024

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më 05.01.2024 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

05.01.2024

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më 05.01.2024 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

05.01.2024

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës lidh marrëveshje me Organin Shqyrtues të Prokurimit

Autoriteti i Konkurrencës ka lidhur Marrëveshje të Mirëkuptim…

29.12.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më 21.12.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

22.12.2023

Shiko më shumë

Masë sanksioni administrativ-gjobë për ndërmarrjen MTS d.o.o. për mos njoftim të përqëndrimeve

Njoftim për media! Autoriteti i Konkurrencës së Republikës s…

20.12.2023

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës mbajti seminar një-ditor për komunitetin e biznesit

Autoriteti i Konkurrencës mbajti seminar një-ditor “Ligji dhe pol…

12.12.2023

Shiko më shumë

Shpallje Publike

11.12.2023

Shiko më shumë

Kosova merr pjesë në Forumin Global për Konkurrencën të OECD-së

Kosova po merr pjesë në Forumin Global për Konkurre…

08.12.2023

Shiko më shumë

KONSULTIME PUBLIKE

  Me qëllim të përmirësimit të nivelit të tra…

29.11.2023

Shiko më shumë

Njoftim i perqendrimit

Prishtinë, më 24.11.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

24.11.2023

Shiko më shumë

Njoftim i perqendrimit

Prishtinë, më 24.11.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

24.11.2023

Shiko më shumë

Njoftim i perqendrimit

Prishtinë, më 24.11.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

24.11.2023

Shiko më shumë

Njoftim i perqendrimit

 Prishtinë, më 24.11.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republ…

24.11.2023

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës përfaqësohet në konferencë në Shqipëri

  Kryetarja e Komisionit të Autoritetit të Konkurrencës Neim…

24.11.2023

Shiko më shumë

Kryetarja Binaku-Isufi mori pjesë në “Sfidat e Ardhshme për Sistemin e Prokurimit Publik“

Kryetarja e Komisionit të Autoritetit të Konkurrencës Neime Binaku…

23.11.2023

Shiko më shumë

Njoftim - Rezultatet për Drejtor të përgjithshëm

/assets/cms/uploads/files/Njoftim-rezultatet%20NLD.pdf

20.11.2023

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës mban punëtori me prokurorë, gjykatës dhe avokatë mbi konkurrencën

Autoriteti i Konkurrencës organizoi një punëtori me prokurorë…

17.11.2023

Shiko më shumë

Autoritetit i Konkurrencës mban ligjeratë për studentët e UBT – Institutin e Lartë për Arsim

Rritja e vetëdijës rreth konkurrencës dhe rolit të Autoriteti…

17.11.2023

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës mban aktivitet avokues rreth konkurrencës me studentët e Kolegjit Universum

Autoriteti i Konkurrencës ka mbajtur të mërkurën me 15 n…

15.11.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më 13.11.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

14.11.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më 13.11.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

13.11.2023

Shiko më shumë

AKRK takon Zëvendës Udhëheqësen e Divizionit të Prokurimit në Ministrinë e Drejtësisë

Autoriteti i Konkurrencës të Republikës së Kosovës (AKRK…

09.11.2023

Shiko më shumë

AKRK takon Rrjetin e Organizatave Jo-Qeveritare AVONET

Rrjeti i Organizatave Jo-Qeveritare AVONET u prit në takim nga Autoriteti i …

08.11.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqëndrimit

Prishtinë, më 03.11.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

03.11.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqëndrimit

Prishtinë, më 30.10.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

30.10.2023

Shiko më shumë

Zyrtarët e Autoritetit të Konkurrencës marrin pjesë në trajnimin e radhës të ERA-së në Zagreb

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës, përfa…

13.10.2023

Shiko më shumë

Mbahet konferenca “Dita e Konkurrencës 2023” që promovon konkurrencën e ndershme në Kosovë

PRISHTINË, 10 tetor 2023 – Autoriteti i Konkurrencës mbajti sot n…

10.10.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më  06.10. 2023 Autoriteti i Konkurrencës i Repub…

09.10.2023

Shiko më shumë

Memorandum Bashkëpunimi në mes të Autoritetit të Konkurrencës dhe Komisionit të Pavarur të Mediave

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës (AKRK) dhe …

22.09.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më 15.09.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

18.09.2023

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës së Republikës së Kosovës nënshkruan marrëveshje bashkëpunimi me ERA

Autoriteti i Konkurrencës së Republikës së Kos…

14.09.2023

Shiko më shumë

Paralajmërim për Shtëpitë Botuese dhe Libraritë!

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës, pas takimi…

09.09.2023

Shiko më shumë

Shpallje publike për ekspert të jashtëm

NJËSIA PËR MENAXHIMIN E BURIMEVE NJERËZORE (NJMBNJ)    …

08.09.2023

Shiko më shumë

Njoftim

Prishtinë, më 31.08.2023 Komisioni i Autoritetit të Konkurrenc&eu…

01.09.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqëndrimit

Prishtinë, më 23.08.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

28.08.2023

Shiko më shumë

Konkurs - Nivel i lartë drejtues

/assets/cms/uploads/files/Konkurs-NLD.pdf

18.08.2023

Shiko më shumë

KONSULTIME PUBLIKE

Me qëllim të përmirësimit të nivelit të transparenc…

18.08.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqëndrimit

Prishtinë, më 17.08.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

17.08.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqëndrimit

Prishtinë, më 15.08.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

15.08.2023

Shiko më shumë

Shpallje publike për ekspert të jashtëm

NJËSIA PËR MENAXHIMIN E BURIMEVE NJERËZORE (NJMBNJ)    &…

14.08.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqëndrimit

Prishtinë, më 01.08.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

14.08.2023

Shiko më shumë

Shpallje publike për ekspert të jashtëm

  NJËSIA PËR MENAXHIMIN E BURIMEVE NJERËZORE (NJMBNJ)  …

10.08.2023

Shiko më shumë

Njoftim per Medie

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës, njofton op…

04.08.2023

Shiko më shumë

Shpallje publike për ekspert të jashtëm

NJËSIA PËR MENAXHIMIN E BURIMEVE NJERËZORE (NJMBNJ)    &…

03.08.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqëndrimit

Prishtinë, më 01.08.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

01.08.2023

Shiko më shumë

Njoftim i përqendrimit

Prishtinë, më 19.07.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

19.07.2023

Shiko më shumë

Njoftim përqëndrimit

Prishtinë, më 18.07.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

19.07.2023

Shiko më shumë

Hartimi i Strategjisë së Autoritetit të Konkurrencës së Republikës së Kosovës

Komisioni i Autoritetit të Konkurrencës së Republikës së…

12.07.2023

Shiko më shumë

Njoftim për përqendrim

Prishtinë, më 29.06.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

30.06.2023

Shiko më shumë

Vizitë zyrtare në Republikën e Çekisë

Zyrtarët më të lartë të Autoriteti të Konkurrenc&eu…

27.06.2023

Shiko më shumë

Konsultimet Publike

Me qëllim të përmirësimit të nivelit të transparenc…

26.06.2023

Shiko më shumë

Njoftim për përqendrim

Prishtinë, më 22.06.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

22.06.2023

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës në vizitë studimore në Çeki

Një delegacion i Autoritetit të Konkurrencës, të kryesuar nga…

21.06.2023

Shiko më shumë

Trajnim divizional për AKRK-ën – Kontrolli i Përqëndrimeve

Duke ndodhur tani : Dy ekspertë me përvojë të gjatë, z.…

06.06.2023

Shiko më shumë

Trajnim mbi aftësitë profesionale të shkrimit në kontekst të politikave të konkurrencës

Duke ndodhur tani :   Dy ekspertë me përvojë të gjat&e…

31.05.2023

Shiko më shumë

Njoftim për përqëndrim

Prishtinë, më 26.05.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

26.05.2023

Shiko më shumë

Takim me Komisionerën e Agjencisë për Informim dhe Privatësi

Sot, më datë 25/05/2023, në zyret e Autoritetit të Konkurrenc…

25.05.2023

Shiko më shumë

AKRK merr pjesë në "Pre-Bidding Conference"

Sot kryetarja znj. Neime Binaku-Isufi, së bashku me ud. Drejtorin e Për…

25.05.2023

Shiko më shumë

Tryezë në lidhje me përgatitjen e Raportit për aktet nënligjore/ faza IV

Zyrtarë të Autoritetit të Konkurrencës së Republikë…

19.05.2023

Shiko më shumë

Takim trepalësh ndërmjet AKRK, ARKEP dhe KPM

Sot, më datë 17/05/2023, në zyret e Autoritetit të Konkurrenc…

17.05.2023

Shiko më shumë

Seminar lidhur me tema të rëndësishme që kanë të bëjnë me marrveshjet e ndaluara

Duke ndodhur tani :   Dy ekspertë me përvojë të gjat&e…

12.05.2023

Shiko më shumë

Njoftim për përqëndrim

Prishtinë, më 10.05.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

11.05.2023

Shiko më shumë

Takim në mes të Autoritetit të Konkurrencës dhe Bankës Qendrore të Kosovës

Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës, Znj. Neime Binaku-Isufi dhe U.…

05.05.2023

Shiko më shumë

Ligjëratë për studentët e Kolegjit privat Universum

Kryetarja e Autoritetit të Konkurrencës së Republikës së…

05.05.2023

Shiko më shumë

Njoftim për përqendrim

Prishtinë, më 25.04.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

25.04.2023

Shiko më shumë

Konkurs - Inspektor hetues i konkurrencës(5 pozita)

/assets/cms/uploads/files/1681830577506031.pdf

18.04.2023

Shiko më shumë

Njoftim për përqendrim

Prishtinë, më 13.04.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

13.04.2023

Shiko më shumë

Njoftim për përqendrim

Prishtinë, më 12.04.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republik&eum…

12.04.2023

Shiko më shumë

Kryesuesi Zogaj priti në takim Kryetaren e Autoritetit të Konkurrencës së Republikës së Kosovës

Prishtinë, 7 prill 2023 – Kryesuesi i Këshillit Gjyqësor t&e…

07.04.2023

Shiko më shumë

Njoftim për përqendrim

Prishtinë 23.03.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republikës s&eum…

23.03.2023

Shiko më shumë

Njoftim lidhur me mbledhjen e komisionit të Autoritetit të Konkurrencës

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës  Njof…

23.03.2023

Shiko më shumë

Takim me Kryeprokurorin e Shtetit z.Besim Kelmendi

Gjatë ditës së sotme Kryetarja e AKRK-së, zonja Neime Binaku …

21.03.2023

Shiko më shumë

Njoftim për përqendrim

Prishtinë,10.03.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republikës s&eum…

13.03.2023

Shiko më shumë

Njoftim për përqendrim

Prishtinë 09.03.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republikës s&eum…

09.03.2023

Shiko më shumë

Konkurs - Lëvizje brenda kategorisë(Zyrtar i lartë ligjor)

/assets/cms/uploads/files/Konkursi%20ZLL.PDF

27.02.2023

Shiko më shumë

Konkurs - Lëvizje brenda kategorisë(Inspektor hetues i konkurrencës)

/assets/cms/uploads/files/Konkursi%20Inspektor.pdf

24.02.2023

Shiko më shumë

Njoftim për përqendrim

Prishtinë 24.01.2023 Autoriteti i Konkurrencës i Republikës s&eum…

24.01.2023

Shiko më shumë

Seminar lidhur me tema të rëndësishme që kanë të bëjnë me bastisjet e agimit/dawn raids

Duke ndodhur tani: Tre ekspertë me përvojë të gjatë j…

18.01.2023

Shiko më shumë

Njoftim për medie

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës  &nbs…

24.12.2022

Shiko më shumë

Vendim për emrimin e anëtarit të Komisionit të pranimit

/assets/cms/uploads/files/20221220155529554(1).pdf

23.12.2022

Shiko më shumë

Njoftim për shtyp

Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës  Njof…

05.12.2022

Shiko më shumë

Shpallje publike për pozitën Asistent Administrativ

Konkursi PDF

04.12.2022

Shiko më shumë

Urime festa e Flamurit.

Të dashur bashkëatdhetarë, Urime festa e Flamurit. Autoriteti i …

28.11.2022

Shiko më shumë

Njoftim për përqendrim

Prishtinë: 11.11.2022 Autoriteti i Konkurrencës i Republikës s&eu…

11.11.2022

Shiko më shumë

Shpallje Publike

  NJËSIA E BURIMEVE NJERËZORE (NJBNJ)        …

07.11.2022

Shiko më shumë

Njoftim

Të nderuar/a, Në mbështetje të Vendimit nr. 40/2022 të …

21.10.2022

Shiko më shumë

Komiteti Drejtues i Projektit e miraton Raportin e Shtatë të Progresit të Projektit

Komiteti Drejtues i Projektit, i përbërë nga përfaqësues…

20.10.2022

Shiko më shumë

Memorandumit i mirëkuptimit ndërmjet KRPP-së dhe Autoritetit Kosovar të Konkurrencës

Sot më 27.09.2022, Autoriteti Kosovar i Konkurrencës (AKK) dhe&nbs…

29.09.2022

Shiko më shumë

Këshilli i Investitorëve Evropian organizoi takim me Autoritetin Kosovar të Konkurrencës (AKK).

Duke marrë parasysh situatën aktuale të ekonomisë, përfs…

21.09.2022

Shiko më shumë

NJOFTIM I PERQENDRIMIT

Prishtinë 09.09.2022 Autoriteti i Konkurrencës i Republikës s&eum…

12.09.2022

Shiko më shumë

AKK pjesëmarrës në negociatat për Marrëveshjen Ndërkombëtare për Tregti të Lirë me shtetet e EFTA-s

Republika e Kosovës dhe Shtetet anëtare të EFTA-s (Norvegjia, Zvic…

02.09.2022

Shiko më shumë

NJOFTIM I PERQENDRIMIT

Prishtinë 31.08.2022 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetu…

31.08.2022

Shiko më shumë

NJOFTIM I PERQENDRIMIT

Prishtinë 26.08.2022 Autoriteti i Konkurrencës i Republikës s&eum…

26.08.2022

Shiko më shumë

NJOFTIM I PERQENDRIMIT

Prishtinë 15.08.2022 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetu…

15.08.2022

Shiko më shumë

NJOFTIM I PERQENDRIMIT

Prishtinë 03.08.2022 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetu…

03.08.2022

Shiko më shumë

Takim i përbashkët i AKK me Autoritetin Rregullativ te Komunikimeve Elektronike dhe Postare (ARKEP)

Në funksion të thellimit të bashkëpunimit nd&e…

22.07.2022

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQENDRIMIT

Prishtinë 12.07.2022 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetu…

12.07.2022

Shiko më shumë

Emërohet Komisioni i ri i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës

Kuvendi i Republikës së Kosovës, në seancën plenare t&eu…

12.07.2022

Shiko më shumë

Projekti mirëpret miratimin dhe hyrjen në fuqi të Ligjit të ri për Mbrojtjen e Konkurrencës

Qershor 2022 Më 22 qershor 2022 , hyri në fuqi Ligji i ri i Kosov…

08.07.2022

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQENDRIMIT

Prishtinë 28.06.2022 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetu…

28.06.2022

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQENDRIMIT

Prishtinë 28.06.2022 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetu…

28.06.2022

Shiko më shumë

Vendim

Vendim për emërimin e anëtarit te Komisionit të pranimit n&eu…

10.06.2022

Shiko më shumë

Shpallje publike

SHPALLJE PUBLIKE   për një (1) ekspert të jashtëm n&eu…

31.05.2022

Shiko më shumë

AKK merr pjesë në Seminarin Prezantues të RCC-së për Stafin e Rinj

AKK merr pjesë në Seminarin Prezantues të RCC-së për Sta…

25.05.2022

Shiko më shumë

Konkurs për vend të lirë pune në Autoritetin Kosovar të Konkurrencës

Konkurs

25.05.2022

Shiko më shumë

AKK merr pjesë në Konferencën e 21-të Ndërkombëtare për konkurrencën në Berlin

ICN (International Competition Network) është rrjeti kryesor i autorite…

06.05.2022

Shiko më shumë

Projekti përfundon trajnimin mbi ligjin e konkurrencës për gjyqtarët dhe prokurorët e Kosovës

28-29 Prill 2022 Më 28 dhe 29 prill 2022, Projekti mbajti modulin e tij t&e…

28.04.2022

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQENDRIMIT

Prishtinë 31.03.2022 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetu…

31.03.2022

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQENDRIMIT

Prishtinë 31.03.2022 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetu…

31.03.2022

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQËNDRIMIT

Datë : 15.03.2022 Prishtinë Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, b…

15.03.2022

Shiko më shumë

Mbahet seminar për Ligjin dhe Politikat e Konkurrencës për zyrtarët e AKK-së dhe ZRRE

Në kuadër të trajnimeve të përbashkëta sektoriale d…

14.12.2021

Shiko më shumë

Mbahet seminar për politikat e konkurrencës në sektorin e telekomunikacionit në Kosovë

Në kuadër të përpjekjeve për të promovuar politikat…

06.12.2021

Shiko më shumë

Publikohet fjalor terminologjik për Ligjin dhe Politikat e Konkurrencës

Marrë parasysh kompleksitetin e Ligjit dhe Politikave të Konkurrenc&eum…

17.11.2021

Shiko më shumë

Deklaratë për media

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës 29 Tetor 2021 Deklaratë për me…

29.10.2021

Shiko më shumë

AKK përfundon trajnime të avancuara të konkurrencës të organizuara nga Projekti i BE-së

Nga 15 shtatori deri më 7 tetor 2021, zyrtarët e Autoritetit Kosovar t&…

14.10.2021

Shiko më shumë

Kosova shënon përparim në konkurrueshmëri sipas raportit të OECD-së

Krahasuar me gjetjet e vitit 2018, Kosova ia ka dalë që të shë…

08.10.2021

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQËNDRIMIT

    Prishtinë  29.09.2021   Autoriteti Kosovar i Konk…

29.09.2021

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQËNDRIMIT

Datë : 22.09.2021  Prishtinë   Autoriteti Kosovar i Konkurr…

23.09.2021

Shiko më shumë

Mbahet tryezë për legjislacionin dytësor të ndërlidhur me draftligjin e ri për Mbrojtjen e Konkurrencës

20 shtator 2021 Katër draft-udhëzues dhe ndryshime në tri instrum…

22.09.2021

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQËNDRIMIT

Datë : 14.09.2021          &nb…

14.09.2021

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQËNDRIMIT

Prishtinë 06.08.2021   Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mb&eum…

06.08.2021

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQËNDRIMIT

Prishtinë 06.08.2021   Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mb&eum…

06.08.2021

Shiko më shumë

NJOFTIM I PËRQËNDRIMIT

Prishtinë, 23.06.2021 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështet…

23.07.2021

Shiko më shumë

Njoftim për Përqendrim

Prishtinë 29.06.2021         &n…

29.06.2021

Shiko më shumë

Publikohet seria e broshurave informuese për politikat e konkurrencës

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, me përkrahjen e Projektit “Mb&…

29.06.2021

Shiko më shumë

Njoftim për Përqendrim

   Prishtinë 24.06.2021   Autoriteti Kosovar i Konkurrenc&…

24.06.2021

Shiko më shumë

Mundësi për punë praktike me pagesë

Projekti EU Support to the Kosovo Competition Authority and State Aid Commission …

07.06.2021

Shiko më shumë

Mbahet trajnim për zyrtarët e Autoritetit të Konkurrencës dhe Bankës Qendrore

Një trajnim lidhur me zbatimit e ligjit dhe politikave të konkurrenc&eu…

01.06.2021

Shiko më shumë

Mbahet ligjëratë për politikat e konkurrencës para studentëve të Universitetit Haxhi Zeka

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi, ka mb…

17.05.2021

Shiko më shumë

Njoftim për Përqendrim

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetur në nenin 13, 15, 19.…

12.05.2021

Shiko më shumë

Njoftim për Përqendrim

 Prishtinë 20.04.2021   Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, …

20.04.2021

Shiko më shumë

Përfundon Programi i Trajnimit i muajit shkurt për zyrtarët e AKK-së

Katër sesione të ndryshme trajnimi rreth politikave të konkurrenc&…

24.02.2021

Shiko më shumë

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës dhe ATK nënshkruajnë Memorandum Mirëkuptimi

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës (AKK) ka nënshkruar të enjten nj…

11.02.2021

Shiko më shumë

AKK dhe Kolegji AAB zotohen për avancimin e politikave të konkurrencës në sferën akademike

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka nënshkruar të enjten një…

28.01.2021

Shiko më shumë

Fjala e Kryetarit: Viti i zhvillimit legjislativ dhe i rasteve të mëdha

Viti që po e lëmë pas ka qenë një nga vitet më sfid…

30.12.2020

Shiko më shumë

Njoftim për Përqendrim

Prishtinë 03.12.2020 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetu…

03.12.2020

Shiko më shumë

Mbahen tri module të trajnimeve për zbatimin e konkurrencës

Tre module të trajnimeve të fokusuara në zbatimin efikas të L…

25.11.2020

Shiko më shumë

Drejtuesit e AKK-së avokojnë për politika të konkurrencës tek kompanitë vendore

19 nëntor 2020 Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Va…

19.11.2020

Shiko më shumë

NJOFTIM PËR PËRQENDRIM

Prishtinë 30.10.2020 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetu…

30.10.2020

Shiko më shumë

Mbahet punëtori për hartimin e Ligjit të ri për Mbrojtjen e Konkurrencës

Zyrtarë të Autoritetit të Konkurrencës po marrin pjesë n…

16.10.2020

Shiko më shumë

Kuvendi i Kosovës miraton Raportin e Punës së AKK-së për vitin 2019

Më 16 tetor, deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë miratu…

16.10.2020

Shiko më shumë

Mbahet takim me përfaqësues të laboratorëve privatë

Zyrtarët e Autoritetit Kosovar të Konkurrencës kanë zhvilluar…

09.10.2020

Shiko më shumë

Njoftim për Përqendrim

Prishtinë 08.10.2020   Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mb&eum…

08.10.2020

Shiko më shumë

AKK takohet me përfaqësues të Institucioneve Financiare Jobankare (IFJB)

Zyrtarët e Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, të kryesuar n…

30.09.2020

Shiko më shumë

Marrëveshje Mirëkuptimi dhe Bashkëpunimi në mes të AKK DHE ZRRE

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi, ë…

21.09.2020

Shiko më shumë

Komunikatë për media lidhur me monitorimin e laboratorëve privatë

Një nga angazhimet kryesore të Autoritetit Kosovar të Konkurrenc&e…

10.09.2020

Shiko më shumë

Vazhdon puna për hartimin e Ligjit të ri për Mbrojtjen e Konkurrencës

Më 25 gusht, zyrtarë të Autoritetit Kosovar të Konkurrenc&eum…

25.08.2020

Shiko më shumë

AKK i gatshëm të monitorojë sjelljen e laboratorëve të licencuar për testimet COVID-19

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi, ë…

11.08.2020

Shiko më shumë

Publikohen vendimet për ''rastin Nafta''

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës publikon vendimet për rastin NAFTA. V…

14.05.2020

Shiko më shumë

Gjobiten me mbi 4 milionë euro kompanitë e derivateve

Komunikatë për media   Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka …

08.05.2020

Shiko më shumë

AKK-ja mirëpret thirrjen e MSH-së për hetim të keqpërdorimeve të mundshme në këtë ministri

DEKLARAT PER MEDIA Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, si institucion i pava…

27.04.2020

Shiko më shumë

AKK rekomandon Qeverinë e Republikës së Kosovës për Vendimin nr.05/21

Rekomandim për Qeverinë e Republikës së Kosovës ndaj ven…

10.04.2020

Shiko më shumë

Njoftim për Përqendrim

Prishtinë 10.04.2020   Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mb&eum…

10.04.2020

Shiko më shumë

COVID-19 - Konference për Media

COVID-19 - Konference për Media Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konk…

12.03.2020

Shiko më shumë

AKK dhe Policia e Kosovës nënshkruajnë memorandum për kontrolle të paparalajmëruara

Komunikatë për media   Autoriteti i Konkurrencës dhe Polici…

28.02.2020

Shiko më shumë

Prestreshi dhe përfaqësuesit e Shitësve me Pakicë diskutojnë për të dielën si ditë pushimi

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi, ka pr…

24.02.2020

Shiko më shumë

Njoftim për Përqendrim

Prishtinë 28.01.2020   Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mb&eum…

28.01.2020

Shiko më shumë

Publikohet Strategjia e Autoritetit Kosovar të Konkurrencës

AKK publikon Strategjinë për Vitet 2020-2023 Komisioni i Autoritetit K…

21.01.2020

Shiko më shumë

AKK miraton Strategjinë për vitet 2020-2023

Komisioni i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës (AKK) ka miratuar m&eum…

27.12.2019

Shiko më shumë

Fjala e Kryetarit: AKK përmbyllë vitin 2019 me suksese në disa fusha

Të dashur kolegë, bashkëpunëtorë dhe qytetarë, Vit…

24.12.2019

Shiko më shumë

AKK miraton Faktet Paraprake të Konstatuara në Procedurë për rastin e Naftës

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, Valon Prestreshi, ka mb…

22.11.2019

Shiko më shumë

AKK MIRATON DY MENDIME PROFESIONALE

  AKK SHQYRTON DHE MIRATON DY MENDIME PROFESIONALE Komisioni i Autoritetit…

19.11.2019

Shiko më shumë

AKK MIRATON DY RREGULLORE TË REJA

AKK MIRATON DY RREGULLORE TË REJA Komisioni i Autoritetit Kosovar të K…

15.11.2019

Shiko më shumë

Gjykata e Apelit konstaton se Posta lidhi marrëveshje të jashtëligjshme me institucionet e Kosovës

Të dashur qytetarë, Sot, Autoriteti Kosovar I Konkurrencës pranoj…

05.11.2019

Shiko më shumë

Mbledhja e tretë e Komitetit të Stabilizim Asociim në Bruksel

Sot në mbledhjen e III të Komitetit të Stabilizim Asociim në …

09.10.2019

Shiko më shumë

Takimi i CEFTA ne Beograd

Takimi i 2-të i Bisedimeve Hulumtuese mbi çështjet e Konkurrenc&…

24.09.2019

Shiko më shumë

Rritja e cmimit te autopergjegjesive

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës konsideron se kërkesa e BQK-se pë…

12.09.2019

Shiko më shumë

Sot, z. Sakip Imeri filloj punën në AKK si Drejtor i Përgjithshëm. Na priftë e mbara!

13.08.2019

Shiko më shumë

Takim me krerët e Autoritetit të Aviacionit Civil

Sot, formalisht në zyret e Autoritetit Kosovar të Konkurrencës bas…

06.08.2019

Shiko më shumë

Njoftim

Sot me datën 2 Gusht 2019, pas përfundimit të procedurave për…

02.08.2019

Shiko më shumë

Takim me kryetarin e Komunës së Pejës

Sot me kryetarin e Pejës Z. Gazmend Muhaxherin, u dakorduam që ta mbajm…

12.07.2019

Shiko më shumë

Mbështetja e BE-së për Autoritetin Kosovar të Konkurrencës dhe Komisionin për Ndihmë Shtetërore’

 Të nderuar/a,   Ju njoftojmë se në kuadër të…

08.07.2019

Shiko më shumë

NJOFTIM PER MEDIA “Mbështetje e BE-së për Autoritetin Kosovar të Konkurrencës dhe Komisionin për Ndihmë Shtetërore”

Nataliya APOSTOLOVA – Shefja e Zyrës së BE-së në Kosov&…

11.06.2019

Shiko më shumë

AKK lejon MSH-në ta bëjë unifikimin dhe përcaktimin çmimeve të barnave në nivel të vendit.

Autoriteti Kosovar I Konkurrences lejon Ministrinë e Shëndetësis&e…

22.05.2019

Shiko më shumë

Promovimi i politikës së Konkurrencës nëpër universitete dhe kolegje

Në kuadër të promovimit të politikës së konkurrenc&…

17.05.2019

Shiko më shumë

Fjala e Kryetarit, Raporti i punës së AKK-se për vitin 2018

Të dashur qytetarë Autoriteti Kosovar i Konurrencës, si instituci…

24.04.2019

Shiko më shumë

Njoftim për Përqendrim

Prishtinë 20.03.2019   Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mb&eum…

20.03.2019

Shiko më shumë

Vendimi i Odës së Avokatëve të Kosovës i kundërligjshëm

Komunikatë për Media Komisioni i AKK-së vendosi që t’i…

17.03.2019

Shiko më shumë

AKK parandalon rritjen e çmimit të çimentos

Të dashur qytetarë, AKK parandalon rritjen e çmimit të &cc…

04.03.2019

Shiko më shumë

Deklaratë për medie

Komunikatë për medie Sot me 18.01.2019 Komisioni i Autoritetit Kosovar…

18.01.2019

Shiko më shumë

Takim me zyrën e Komisionit Evropian në Prishtinë

Të nderuar, Sot, zhvilluam një takim të përbashkët me U…

14.11.2018

Shiko më shumë

Seminar me temën ''Konkurrenca në funksion të zhvillimit rajonal Shqipëri - Kosovë''

Autoriteti Shqiptar i Konkurrencës dhe Autoriteti Kosovar i Konkurrencë…

23.10.2018

Shiko më shumë

Vendimi - Ipko dhe DigitALB

Komunikatë për media, Sot, në mbledhjen e mbajtur të Komisio…

10.10.2018

Shiko më shumë

Autoriteti i Konkurrencës lejon realizimin e përqendrimit - American Hospital mbi Hygea Hospital

Komunikatë, Komisioni i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës n&eum…

16.08.2018

Shiko më shumë

Konkurrenca do të thellojë bashkëpunimin me Odën Ekonomike

Kryetari i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës (AKK) Valon Prestreshi, …

30.07.2018

Shiko më shumë

NJOFTIM PËR REALIZIMIN E PËRQENDRIMIT (AMERICAN HOSPITAL)

Prishtinë 18.07.2018 Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetu…

18.07.2018

Shiko më shumë

Lejohet, Përqendrimi mbi NewCo Ferronikeli Complex LLC-Cunico, në cilësinë e shitësit.

Komunikatë, Sot në mbledhjen e Komisionit të Autoritetit Kosovar …

22.06.2018

Shiko më shumë

NJOFTIM PËR REALIZIMIN E PËRQENDRIMIT (FERONIKELI)

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetur në nenin 13, 15, 19,…

05.06.2018

Shiko më shumë

14.05.2018 Vendim për përqendrim NEREGELIA TRADING LTD dhe Beta Group Shpk., mbi All balcans Corp

Komunikatë për media, Sot, në mbledhjen e radhës së Kom…

14.05.2018

Shiko më shumë

04.05.2018 - Konkluzion per fillimin e hetimeve (Imatinib Mesylate 400mg)

Komunikate per media Autoriteti Kosovar i Konkurrencës sipas detyrës z…

04.05.2018

Shiko më shumë

Raporti i progresit vlerëson punën e AKK-së

Valon Prestreshi, kryetar i Komisionit Kosovar të Konkurrencës tha se R…

19.04.2018

Shiko më shumë

Nënshkruhet MOU mes dy Autoriteteve të Konkurrencës

Autoriteti Kosovar I Konkurrencës si nikoqir i Autoritetit Turk të Konk…

10.04.2018

Shiko më shumë

NJOFTIM PËR REALIZIMIN E PËRQENDRIMIT

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës, mbështetur në nenin 13, 15, 19,…

06.04.2018

Shiko më shumë

30.03.2018 - Vendim për Furrëtarët në Komunën e Pejës

Komunikatë për media, Sot ne mbledhjen e rregullt te Komisionit te Aut…

30.03.2018

Shiko më shumë

27.02.2018 - Konkluzion për mos hapje të procedurës hetimore (OE vs BIK)

  Komunikatë për media, Komisioni i Autoritetit Kosovar të …

14.03.2018

Shiko më shumë

20.02.2018 - Konkluzion për mos hapjen e procedurës hetimore (IPKO kundër VALA dhe Z-Mobile)

Komunikatë: ​Sot me dt. 20.02.2018 në mbledhjen e mbajtur të …

20.02.2018

Shiko më shumë

12.02.2018 - Konkluzion për mos hapje të procedurës hetimore (KTV kundër IPKO)

Komunikatë, Sot me datën 12.02.2018 në mbledhjen e rregullt t&eum…

12.02.2018

Shiko më shumë

Konkluzion për fillimin e Hetimeve - Kundër IPKO dhe DigitALB

Komunikatë, Sot në mbledhjen e radhës së Komisionit të …

10.01.2018

Shiko më shumë

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës

Me rastin e ndërrimit te vitit, qytetarëve të Republikës s&eu…

29.12.2017

Shiko më shumë

Sot në mbledhjen e radhës të Komisionit të AKK-së u vend…

22.12.2017

Shiko më shumë

Raporti mbi Agjendën për Reforma Evropiane

Sot, në mbledhjen e radhës së Komisionit të Autoritetit Kosov…

20.12.2017

Shiko më shumë

Konferencë ndërkombëtare në Shqipëri

Kryetari dhe Komisioni i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës do të…

09.12.2017

Shiko më shumë

Mendim Profesional për Ministrinë e Infrastrukturës

Sot, në mbledhjën e radhës të Komisionit të Autoritetit …

06.12.2017

Shiko më shumë

Java kundër korrupsionit

Të nderuar, Në kuadër të Javës Kundër Korrupsionit…

05.12.2017

Shiko më shumë