2238 - Lajmi_single | Autoriteti Kosovar i Konkurrences

Urime festa e Fitër Bajramit

Pas muajit të bekuar të Ramazanit, ku besimtarët muslimanë u angazhuan në adhurim, falenderim, solidaritet dhe sakrificë, tani vjen koha për të festuar dhe për të shprehur urimet ndaj njëri-tjetrit me rastin e festës së Fitër Bajramit!
 
Autoriteti i Konkurrencës së Republikës së Kosovës shpreh urimet më të sinqerta për të gjithë qytetarët muslimanë, duke ju dëshiruar një festë të mbushur me harmoni, begati, paqe e suksese për të gjithë!
 
Gëzuar Fitër Bajrami!
  • Share