1805 - Lajmi_single | Autoriteti Kosovar i Konkurrences

Takim me krerët e Autoritetit të Aviacionit Civil

Sot, formalisht në zyret e Autoritetit Kosovar të Konkurrencës bashk me Komisioneren znj. Fatime Haziri, pritem Drejtorin e Përgjithshëm dhe zëvendesin e tij të Autoritetit të Aviacionit Civil z. Eset Berishën dhe z. Xhelil Bekteshin për të disktuar rreth thëllimit të bashkëpunimit ndërinstitucional dhe për shtensionimin e probleme të ndryshme potenciale që ky Autoritet mund t’i këtë në tregun të cilin e mbikqyrë dhe rregullon.

Autoriteti Kosovar i Konkurrencës në vazhdimësi monitoron tregjet të cilat janë të monopolizuara dhe të mbikqyrara nga një arbitër. Por kur rregullatori has në vështërsi të caktuara nga ndërmarrjet me pozita dominuese, Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ndërhynë menjeherë.

  • Share