2064 - Lajmi_single | Autoriteti Kosovar i Konkurrences

Trajnim mbi aftësitë profesionale të shkrimit në kontekst të politikave të konkurrencës

Duke ndodhur tani :
 
Dy ekspertë me përvojë të gjatë, z. Daumantas Grikinis dhe znj. Liridona Shala, janë duke prezantuar në trajnimin mbi aftësitë profesionalë të shkrimit në kontekst të politikave të konkurrencës. Ky seminar dy ditor mbështetet nga EU Support to the Kosovo Competition Authority në bashkëpunim me Autoritetin e Konkurrencës së Republikës së Kosovës.​
  • Share