2237 - Lajmi_single | Autoriteti Kosovar i Konkurrences

Urime dita e Kushtetutës së Republikës së Kosovës

Me rastin e Ditës së Kushtetutës së Republikës së Kosovës, Autoriteti i Konkurrencës i Republikës së Kosovës shpreh urimet më të ngrohta dhe më të sinqerta për të gjithë qytetarët e Kosovës.

Kjo ditë e shënuar është një shprehje e rëndësisë së respektimit të vlerave kushtetuese, të drejtave dhe lirive themelore që përcaktojnë rrugën tonë drejt një shoqërie të drejtë, të barabartë dhe të lirë.Në këtë ditë të veçantë, ne përqafojmë vlerat e pluralizmit, tolerancës dhe bashkëpunimit të ndërsjellë, të cilat janë themelet e ndërtimit të një Kosove të fortë dhe të qëndrueshme.

Duke e kujtuar dhe respektuar Kushtetutën tonë, ne dëshirojmë të inkurajojmë të gjithë bashkëkombësit tanë të jenë pjesë e procesit të ndryshimeve pozitive, duke kontribuar në zhvillimin e shtetit dhe shoqërisë sonë.
Të uruarit e 9 Prillit është shprehje e përkushtimit tonë për të ndërtuar një vend ku sundon ligji, drejtësia dhe përparimi i përbashkët përmes një konkurrence të lirë dhe të drejtë. Le të vazhdojmë të bashkëpunojmë në rrugën tonë drejt të ardhmes së ndritur për të gjithë. Urime dhe suksese të mëtejshme për Kosovën dhe popullin tonë!
  • Share