1825 - Lajmi_single | Autoriteti Kosovar i Konkurrences

Mbledhja e tretë e Komitetit të Stabilizim Asociim në Bruksel

Sot në mbledhjen e III të Komitetit të Stabilizim Asociim në Bruksel, para partnerëve tanë (Komisioni Europian) diskutuam për arritjet e Autoritetit Kosovar të Konkurrencës dhe pritshmëritë e radhës. Theks të vecantë, i dhamë bashkëpunimit që patëm me Zyren e KE's në Prishtinë, për zhbërjen e monopoleve në nivel të vendit specifikisht atij të Homologimit të Automjeteve.

 

Partnerët tanë Europian lartësuan punën e Autoritetit Kosovar të Konkurrencës, sidomos përpjekjet maksimale që patëm për anulimin e Udhëzimit Administrativë për Homologim.

 

Mbetet që qeveria në ardhje ta anuloj këtë Udhëzim Administrativë.

 

 

 

 

 

  • Share