2188 - Lajmi_single | Autoriteti Kosovar i Konkurrences

Urime për 16-vjetorin e Pavarësisë së Republikës së Kosovës!

Autoriteti i Konkurrencës së Republikës së Kosovës uron të gjithë qytetarët dhe popullin e Kosovës në këtë ditë të shquar, ditën e Pavarësisë.
Sot, më 17 shkurt, ne festojmë 16-vjetorin e Pavarësisë së Kosovës.
Ky është një moment i madh për të gjithë ne, një kohë për të festuar dhe reflektuar mbi arritjet tona si një shtet i pavarur dhe sovran.
Në këtë ditë të rëndësishme, le të festojmë unitetin tonë kombëtar dhe të përkujtojmë përpjekjet e gjeneratave të mëparshme që ndihmuan në rrugën drejt lirisë.
Pavarësia është një dhuratë e çmuar që duhet të ruajmë dhe të mbrojmë për të gjitha brezat e ardhshëm.
Urime për Pavarësinë e Kosovës 
  • Share