Ballina | Autoriteti Kosovar i Konkurrences
Për të u informuar më shumë rreth AKK-së.. KLIKO

Më të fundit

Vendimet

23.05.2019 - Vendim - AKK vs Redoni dhe Exclusive

23.05.2019
Next

Raportet Vjetore

RAPORTI I PUNËS I AKK-së 2018

06.05.2019
Next
RAPORTI I PUNËS I AKK-së 2017

04.04.2018
Next

CONCENTRATION

The concept of Concentration

KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR DETAJET

DOMINANT POSITION

Ascertaining Dominant Position
Abuse of Dominant Position

KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR DETAJET

Previous Next