Ballina | Autoriteti Kosovar i Konkurrences
Për të u informuar më shumë rreth AKK-së.. KLIKO

Më të fundit

Vendimet

20.02.2018 - Konkluzion për mos hapjen e procedurës hetimore (IPKO kundër VALA dhe Z-Mobile)

20.02.2018
Next
10.01.2018 - Konkluzioni për fillimin e Procedurës Hetimore kundër IPKO dhe DigitALB

15.02.2018
Next

Njoftime për shtyp

Raportet Vjetore

Raporti mbi ARE_FINAL

20.12.2017
Next
RAPORTI I PUNËS I AKK-SE 2016

24.11.2017
Next

PËRQENDRIMET

KREU V
Përqendrimi i Ndërrmarrjeve.

KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR DETAJET

POZITA DOMINUESE

Pozitë dominuese

KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR DETAJET

Previous Next