Ballina | Autoriteti Kosovar i Konkurrences
Për të u informuar më shumë rreth AKK-së.. KLIKO

Më të fundit

Vendimet

17.03.2023 - Konkluzion për mos hapjen e për marrëveshjen e Komunës së Gjilanit dhe NPL Tregu

24.03.2023
Next
16.11.2022- Refuzohet kërkesa për përjashtim nga ndalimi i përgjithshëm i marrveshjes horizontale

12.01.2023
Next

Njoftime për shtyp

Buletini_Edicioni 8

25.03.2022
Next
Buletini_ Edicioni 7

17.11.2021
Next

Raportet Vjetore

Analiza e tregut të vajit ushqimor në Kosovë për vitin 2020 dhe 2021

19.01.2023
Next
Analiza e tregut të grurit dhe miellit në Kosovë për vitin 2020 dhe 2021

19.12.2022
Next

PËRQENDRIMET

Përqendrimi i Ndërrmarrjeve.

KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR DETAJET

POZITA DOMINUESE

Konstatimi i Pozitës Dominuese
Abuzimi me Pozitën Dominuese

KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR DETAJET

MARRËVESHJET E NDALUARA

KLIKO KËTU PËR TË SHIKUAR DETAJET

Previous Next